Triatlon 2010

Home

XI. ročník tradičního Posázavského triatlonu se letos uskutečnil 4.9.2010. Kompletní výsledkový servis včetně všech podrobností o závodě, střípky ze zákulisí a mnoho dalších zajímavostí o startujících naleznete na oficielních stránkách triatlonu: www.posazavskytriatlon.cz
Řadové členky Nedělová a Kolářová obsadily pěkné šesté a sedmé místo mezi ženami. Vlevo momentky z cyklistické části, vpravo doběh do cíle (dobíhají skutečně obě).
Velká tragédie se přihodila jednomu z  favoritů celého klání Láďovi Strnadovi(na levé mezi svými fanynkami). Zhruba v polovině trati, kdy byl ve vedení ho postihl defekt. V tu dobu ho stíhala skupina pronásledovatelů v čele s náměstkem pro sport a sexuální výchovu panem Novotným. Ten společně s dalšíma dvěma členy naší Organizace Frühaufem a Pazourem neváhal a pomohl zdecimovanému závodníkovi jak s výměnou prasklé duše, tak s psychickou vzpruhou do další části závodu. To už se bez povšimnutí kolem nich přehnali pozdější vítěz Kucharčík, celkově druhý Fantyš i překvapivě bronzový Mašek. Ovšem skutečnými vítězi jsou naši hrdinové.
Vítězky kategorie žen.
Dětský triatlon
Kýta. Řadová členka Frühaufovás čekatelkou Bartuškovou a Láďou Strnadem. Vítězky. Hokejový odborníci Frühauf a Kucharčík při prognózách na následující sezonu.